Bloggen fyller 6 år

Ja, det är knappt jag kan tro det själv, men idag är det otroligt nog sex år sedan jag började blogga. Det har gått lite upp och ner. Från några trevande inlägg till att något år senare bli helt bloggtokig och blogga varenda dag, både här och på uppdrag för andra. Det senaste året har jag haft lite mindre energi över och funderade ett tag på att sluta. Men sen blev det plötsligt jättekul igen. Ibland räcker det med en bild som man blir helt lyrisk över eller att jag träffar andra bloggare och blir inspirerad av hur duktiga de är.

Som tur är har ni läsare hängt med mig under tiden, nästan oavsett vad jag gjort. Tusen tack för det, jag uppskattar det verkligen, och jag hoppas ni hänger med mig lite till!!

Foto Purple Area. På mitt skrivbord, vasen är från Broste.

16 Kommentarer
 1. Flipfloppan
  Flipfloppan says:

  Åh, grattis. Jag har hängt med ett bra tag, vi bor ju i samma ände av landet också, men tyvärr lite dålig på att kommentera. Förstår nu när jag själv bloggar, hur roligt det är. Klem

  Svara
 2. Anna
  Anna says:

  Grattis och hurra för en superbra blogg! Kul med fler bilder från ditt hem. Det behöver inte vara omgjort eller fixat för att vara inspirerande ändå! Tack för all inspiration du är så bra!

  Svara
 3. Anonym
  Anonym says:

  Hej, Just hittat hit men känner att det kommer att bli en trevlig vana. LÄste om din/er resa till Mallorca. Vet inte om du har hittat denna pärla, http://hotelsonboronat.com/, ingen inredningsbutik men dock en inspirationsmiljö mitt ute i ingenstans… Grattis till dina 6 år.
  Kram fr. Marléne i Grenoble

  Svara
 4. Anonym
  Anonym says:

  Hej!

  Det ska jag göra!(hänga med din blog). Din blogg är avkopplande för mig som bor i Frankrike och saknar ofta det skandinaviska inflyttandet.

  grattis och god fortsättning,

  Marie

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.