Vårt gråa sovrum

Bloggänget på Mallis tyckte jag visade alldeles för lite bilder från mitt eget hem på bloggen. Så nu ska jag försöka råda lite bot på det. Problemet är att jag ändrar ju så sällan, så ni som hängt med ett tag har nog redan sett det här. Det här är i alla fall ena halvan av vårt sovrum som så klart också går i grått precis som resten av huset. Kudden har jag haft där tidigare, bytt ut till en grå ett tag men det blev för mycket så nu ligger den där igen, i väntan på att jag ska hitta något roligare.

Foto Purple Area. Lampa från Delta Light, sängbord Componobili från Kartell (som vi har fler enheter av, använder sådana som skrivbordshurtsar och förvaringspelare i hallen också),  kuddar från Ilva och Himla och den stickade pläden är faktiskt helt ny och köpt på Inreda Utreda.
3 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.