Blommorna blev fjärilar

Ibland brukar jag visa mina egna jobb, och här är ett som jag haft under våren. Det är ett företag som jag inrett till tidigare, se mina inlägg om det här projektet som jag då kallade för Flower. Nu har företaget flyttat till en nästan identisk lokal men dubbelt så stor i huset bredvid och jag har gjort om alltihop. Blommorna byttes ut mot fjärilar. Så här blev det. Fler bilder hittar du på min hemsida purplearea.com. Fotograf: Mick Olsen.

12 Kommentarer
 1. Rebecka L
  Rebecka L says:

  Hej!

  De orangefärgade "pallarna" (vad kallar man dem?), var kommer de ifrån? 🙂 Är de dyra och vet du om de möjligtvis finns att köpa i rött?

  Mvh/Rebecka

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Rebecka, de är beställda från Johansson Design. Har för mig att de gick på drygt 1000:- (beror på vilket tyg man väljer). Jag är inte säker på att du kan handla direkt hos Johansson – prata med en väldetaljerad möbelbutik där du bor, fråga om de kan beställa hem dem.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.