Min Londonresa i ett vitrinskåp på IKEA

Idag är det febril verksamhet här hemma. För i morgon när IKEA släpper sin nya katalog är tre Skåneprofiler (?!) inbjudna till IKEA Malmö för att dekorera var sitt vitrinskåp. Jodå, det är jag, Jannice på Simplicity och en florist (som jag inte riktigt vet vem det är än). Kul idé och en otroligt stor ära att bli utvald och få vara med om det här. Som ni förstår har jag haft huvudet fullt av tankar på hur jag ska inreda det. Varje skåp ska ha ett tema och mitt är ’Inspirationsresa London’. Här är en liten smygtitt av hur mitt skrivbord ser ut just nu. Bilderna är mina egna.

Är det någon som vill träffa mig på plats på IKEA, för att diskutera inredning eller bara säga hej, så kommer jag att vara där imorgon från klockan 10 och någon timme framåt.
18 Kommentarer
 1. Sofia
  Sofia says:

  Jättebra blogg!

  Tips, om du gillar Vogue så har Nordic Art House hundratals Vogue tavlor till bra pris som man köper på nätet! Det är tavlor av klassiska covers från Franska Vogue. Det kan man hitta på nordicarthouse.com, kolla in dom är jättefina…

  Ha det bra!

  Svara
 2. Sofia
  Sofia says:

  Jättebra blogg!

  Tips, om du gillar Vogue så har Nordic Art House hundratals Vogue tavlor till bra pris som man köper på nätet! Det är tavlor av klassiska covers från Franska Vogue. Det kan man hitta på nordicarthouse.com, kolla in dom är jättefina…

  Ha det bra!

  Svara
 3. vicky
  vicky says:

  vad spännande detta lät. Hur fick du detta uppdraget? jobbar du för ikea? Var bor du såg att du skrev om hbg, du kommer möjligtvis inte härifrån? Så spännande, jag vill vet allt.. 🙂

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Vicky, ha ha tusen frågor, nej, jag jobbar inte för ikea utan har eget företag. Se 'about me' där hittar du mer om mig. Jag bor strax utanför Malmö. Jag blev kontaktad av ikea som undrade om jag var intresserad.

  Svara
 5. Charlotta Ward
  Charlotta Ward says:

  How exciting!! Congratulations!!

  I love the sneak peek of what you are cooking up for this and can't wait to see the full reveal!

  I'd love to hear more about it. Please tell us more!!!

  Kram
  x Charlotta

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.