Blue Hotel på Lidingö

I Stockholm har ett nytt hotell öppnat. Det är designhotellet Blue Hotel på Elfviks Udde på Lidingö. Ett konferenshotell med äkta turkiska bad kallade Blue Hamam. Enl hemsidan är byggnaden en djärv och arkitektonisk pärla från 60-talet som man nu uppgraderat till 2000-talet och alltså även kompletterat med turkiska bad. Bilderna är pressbilder. Jag har inte varit där, men vem vet kanske nästa Stockholmsbesök, för visst ser det spännande ut?

9 Kommentarer
 1. [room] by sofie
  [room] by sofie says:

  Bodde på Lidingö när jag jobbade i Stockholm. Helt fantastik omgivning. Läckert hotell! Där skulle jag gärna tänka mig att vila upp mig några dagar…

  Kram och hoppas allt är bra!
  Sofie

  Svara
 2. Vicky
  Vicky says:

  Love the inspiration images. I see a combination of black , white and gold that looks elegant of this bedroom. As well as a pattern on the floor, a mirror, and pops of golds in the bathroom.

  Svara
 3. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Vad kul! Jag växte upp på Lidingö. Kan varenda sten! Och jag har många kompisar kvar. Får be om en liten rundtur när jag kommer i sommar!

  Kram och njut av helgen, min vän.

  Mon

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.