En vecka i Marrakech

Idag är jag äntligen på väg till Marrakech, vilket känns jättekul. Det är inte hotellet nedan vi ska bo på. Bilderna kommer från en riad som heter Dar Kawa och som jag skrev om för några år sedan här på bloggen. Bilderna är lika fina fortfarande. Som ni kanske förstår har jag längtat länge efter att se Marrakech. Och jag kommer så klart att sitta precis så där svalt och avslappnat med en silverhatt och vit morgonrock varje morgon! hihi

Det blir inget bloggande den här veckan, men ni som är intresserade kan ni följa mig via Instagram – Purplearea1.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.