Can a bedroom be better than this?

Den här härliga sovrumsbilden kommer från fotograf Roland Persson. Behagligt lugnt nästan meditativt med en beige och brun färgskala. Vackra detaljer som altartavlan och ljuslyktan passar bra in med den ruffa väggen och den asiatiska tavlan ger lite spänning. Bestlite lampan, ja passar inte de lamporna in var som helst! Kan det bli bättre än så här?
After so many rooms with black and white lately I find this soft beige and brown asian interior very refreshing. Its from the swedish photographer Roland Persson. The ornamental headboard and the lantern matches the wall perfect, and the lamp… doesn’t the Bestlite looks good everywere!

8 Kommentarer
 1. Tina
  Tina says:

  Jättevackert och fridfullt. Gillar den naturliga färgskalan och de österländska influenserna. Ett sovrum som andas lugn, stillhet och inte minst harmoni!

  Svara
 2. Joyforhome
  Joyforhome says:

  den bilden betyder mycket för mig, glömmer aldrig när jag såg den på residences framsida ör många år sedan och jag blev helt såld på inredning 🙂

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tack för att ni tar er tid och lägger kommentarer! Thanks for your comment!

  Hellohello, du får höra med fotografen om det är ok!

  Joyforhome, du har helt rätt det är en gammal bild, tror till och med att jag bloggat om den tidigare. Men jag gillar den fortfortfarande. Snacka om hållbar inredning! (Hållbar för mig alltså).

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.