Lotta Agaton flyttar

Jag har länge fascinerats av Lotta Agatons styling som är så välbalanserad men också väldigt karakteristisk för just Lotta. Hennes hem har ni nog sett flera gånger tidigare, tror jag visat det ett par gånger här på bloggen och sen har det varit med i flera inredningsmagasin plus en del reklam. Men det tål att visas igen. Nu ska Lotta flytta och har lägenheten ute till försäljning vilket ger oss andra en chans att kika in och se hennes vackra hem ännu en gång. Fler bilder hittar du här.

The swedish stylist and blogger Lotta Agaton is now moving from her flat in central Stockholm. Her home have been shown many times in magazines, commercials and even here on this blog. Take a look at her nice flat with her so characteristic styling. You can find more images here.

10 Kommentarer
 1. Kristina - ingen vanlig dag
  Kristina - ingen vanlig dag says:

  Ja det är så jädrans snyggt! 🙂 Det känns som om hon har inspirerat många till sina svartvita hem. Kul att hon flyttar för det innebär ju att hon kommer få ett nytt hem att inreda och förhoppningsvis får vi se även det i ett magasin framöver.
  Kram / Kristina

  Svara
 2. Anna
  Anna says:

  Lotta Agaton har ett hem värt att tittas på många gånger! Jag gillar den vita basen med många fräscha detaljer. Kram Anna

  Svara
 3. Jenny/Hemtrender
  Jenny/Hemtrender says:

  Hallå! 🙂

  Allt bra med dig? TACK för tipset om Lotta Agatons lägenhet, det visste jag inte innan så jag har nu själv publicerat ett inlägg om det och en länk tillbaka till dig!

  Ha en go kväll!
  Kram Jenny

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.