Dags för Formex igen

Tack för alla kommentarer och mail angående min fråga i förra inlägget. Jag uppskattar verkligen den tid ni lagt ned och ska tänka efter och begrunda alla svaren noga. Men just nu är jag på väg till Stockholm och Formex. Det ska bli spännande och se vad som bjuds den här gången. Temat är ’In a mood for a new season’ och så här beskrivs det:

’I inredningen, både inomhus och utomhus, ser vi en ökad känsla för det sinnliga och taktila så väl som det drömska och poetiska. Vi attraheras av lätta och luftiga material, sirliga former, tredimensionella effekter, transparents och pärlemorskimrande ytor.
Färgskalan bjuder på dämpade, lätt smutsade pasteller mot en bas av ljusa, sandbeiga och grå toner. Mörkt grafitgrått står för kontrasten och skimrande pärlemorglans ger den annars ljusa, romantiska färgskalan en modern känsla.

Sinnlighet, lätthet, drömmar och den personliga bubblan är säsongens nyckelbegrepp.’
Thanks for all your comments and effort considering this blogs future profile. I appreciate your concern and I will consider all your ideas. Right now I’m on my way to Formex, the swedish exhibition for interior details. See you soon!

Bild från Formex
2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.