Mina favoriter från Formex våren 2012

Det är mycket intryck när man går runt på en mässa som Formex. Väldigt mycket prylar visas upp. Den här gången kände jag att jag behövde lite tid på mig att smälta alltihop. Bättre sent än aldrig – här kommer mina favoriter från mässan.

These are my favorites from the Formex Exhibition last week.

Eget kollage av pressbilder. Ljuskoppar med fjärilar eller trollsländor från Bloomingville, Rosa grovstickad pläd från Ceannis, Stor lampa (60, 80 eller 100 cm diam) från Watt&Veke i samarbete med Jimmy Schönning, Fjärilskudde från Broste, Gjutjärnsstapeln från Skeppshult med grytor och stekpannor i praktisk stapel vann Formex Formidable och till sist Damejeanner från House Doctor.
6 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.