Den tionde bilden är en halv lampa

För en tid sen blev jag utmanad av Monika på bloggen Splendid Willow och uppgiften var att visa den 10:e bilden i sitt fotoalbum och berätta om den. Det är en ganska konstig bild från mitt eget hem, som ligger i tionde filen i mitt album, en halv taklampa. Visserligen är den här lampan från Flos en favorit fortfarande, men den får göra sällskap av några bilder till som låg i samma fil. Jag har helt enkelt, vid något tillfälle, fotat saker som jag gillar från min gråa värld.. den silvriga kanonkulan på öppna spisen, Le Corbusier fåtöljen som fått hänga med i många år och kronärtskockor som jag gillar att dekorera med. Bilderna är mina egna.

9 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Vart kommer den jättefina taklampan i glas ifrån?
  Enligt vad jag kan se av din text så skriver du att den kommer från Flos,men hittar inte den nånstans..
  Tack för en inspirerande blogg!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.