Det bidde en stubbe

Det är inte så ofta jag köper något nytt hemma men nu har jag faktiskt slått till med en stubbe till den slitna gamla vilstolen. Tänkt att vara ett alternativ till bord. Den är lite sned och ving men jag gillar den. Inköpt hos Daniella på Inreda Utreda.

I don’t buy a lot to my house but now I have bought a new ’table’ to my old chair. Not totally straight and sharp but I like the rough feeling. From Inreda Utreda.

Foto Purple Area.
Idag – har börjat min diet igen, shit vad jag är tjock. Ska ut och gå en lång runda, det lär nog få bli rätt många rundor framöver så som jag vräkt i mig den senaste tiden. Imorgon är det back to work, tror det är bäst så det här med ledighet känns inte riktigt nyttigt längre.
12 Kommentarer
 1. baratradgard
  baratradgard says:

  Jag var hos Tinguteochinne på inredningsinspiration i höstas – så jag vet allt om trenden att släpa in vedklabbar och bark…och det är läckert absolut…jag har själv skalat av torr bark på fällda träd och lagt på mitt stora gjutjärnsfat. Men när jag ser din fina stubbe så känns det knepigt att den går att köpa i en inredningsaffär!!! Om jag går ut med motorsågen och röjer lite bland våra fällda träd – kan jag kanske sälja stubbar då?

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Kul att ni gillar den!

  Bara trädgård, ja det blir ju lite märkligt men visst skulle man kunna såga till en själv och sen låta den stå och torka men jag hade inget träd att såga just nu. Så det här blev en praktisk lösning.

  Skön söndagkväll!!

  Svara
 3. Anna
  Anna says:

  Vilken läcker stubbe! Du skriver precis det jag känner, att det här med ledighet inte känns riktigt nyttigt längre… Jag behöver också många promenader!

  Svara
 4. Kanel & Cayenne
  Kanel & Cayenne says:

  Mer trä i hemmet! 🙂 Passar super till den coola stolen. Lycka till med promenaderna. Ett tips är att fokusera lite extra på maten, det är viktigare än man kan tro. 🙂 /Nellie

  Svara
 5. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Det är nog den första stubben som jag tycker är riktigt fin! Och så bra den passar ihop med inredningen för övrigt, supersnyggt!
  Usch prata inte om att vara tjock! Jag börjar min diet imorgon, LCHF blir det och nu ska jag vara tuffare än sista gången som var en Gi-variant. Och promenader förstås!
  Lycka till!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.