Nytt print från Printler

Det här tavlan är helt ny, printet heter ”Kronan och skockan” och är av Lisa Love Bäckman och kommer från Printler. Den är så där lite fulsnygg, tycker jag. Fick plötslig lust att skippa allt det grafiska och gå in för lite färg istället. En kul grej är att hon tittar på mig vart jag än går i hemmet, precis som gamla tavlor på slott. Det är lite häftigt faktiskt.

Foto Purple Area

1 svara
 1. Maria at Inredningsvis
  Maria at Inredningsvis says:

  SJUKT FIN! Love är min favo fotokonstnär och jag skrev tom om henne i ett inlägg, hon har sån jäkla talang man ramlar av stolen 🙂

  Jultrender idag på bloggen:)

  Ha en kanonvecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.