Det var såklart ett Dinesen…

Ibland blir jag så trött på att se det klassiska gamla ekgolvet som finns hemma hos var och annan. Själv har jag ett lönngolv men det är egentligen samma sak. Blir trist svenskt på något sätt. Snyggt är det ju förstås med de målade brädgolven men alla bor ju inte i äldre hus. I våras när vi var och kikade på den danske kronprinsens nyrenoverade representationsbostad och hans fantastiska väggmålningar så låg där ett otroligt vackert golv. Rustikt och rejält med breda tiljor men ändå med lite vit pigment i. Passade bra på ett gammalt slott men passar nog faktiskt in nästan överallt och till vilken stil som helst. Läste långt senare att det var danska Dinesen i Douglas gran… naturligtvis. Bilder Dinesen.

Earlier in the spring when I visited the Prince of Denmarks new official residence there was this beautiful floor. Rustic and in solid wood with a see through surface of white. I later found out that it was a Dinesen floor. Take a look at these. Images from Dinesen.

Dessa bilder är inte från prinsens bostad, vill du se mina bilder därifrån, kika här.
10 Kommentarer
 1. signerat 71
  signerat 71 says:

  Ja du, tänk om hade ett sånt här golv… DÅ hade man inte behövt måla de egna vita, vilket pågår för tillfället på vår ovanvåning. Vi har oxå lönngolv.
  kram J

  Svara
 2. ela
  ela says:

  Snyggt golv, verkligen. Hmm … och visst fann det även ett helt rostfritt kök med på en av bilderna – vad häftigt! Jag som tycker om allting i rostfritt.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.