En lägenhet – tre olika versioner

Jag brukar inte skriva så mycket om olika mäklare och deras objekt, finns så många andra som gör det. Men nu gör jag ett litet undantag, för Fastighetsbyrån har lagt upp ett av sina objekt inredd i tre olika versioner. Det här är riktigt snyggt och stylat av tre proffs – Mikael Beckman, Hans Blomqist och Tina Hellberg. Jag tyckte bäst om de här med svarta väggar och detaljer i keramik och trä. Blev hur snyggt som helst, och väldigt inspirerande, kika in hos Fastighetsbyrån X3 här.

Foto Fastighetsbyrån – andra bilden är stylad av Hans Blomquist, de andra tre av Tina Hellberg.

2 Kommentarer
  1. Anonym
    Anonym says:

    Åh vilka snygga stylingar. Var i färgaffären häromdagen för jag går i måla-om-en-vägg-i-mörkfärg-tankar 😉 och när jag ser dom här bilderna blir jag inte mindre sugen! Gillar Tina Hellberg styling allra mest! Verkligen inspirerande!
    Marie L

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.