Kalklitirs nya färg – Simplicity

Jannice från bloggen Simplicity har tagit fram en egen färg tillsammans med Kalklitir. Eftersom jag känner Jannice blev jag inte förvånad att det blev en dovt grålila färg. Färgen som har fått namnet Simplicity säljs för tillfället bara i webshopen My Habitation. Läs mer om färgen, tanken bakom, vad som passar bäst till och ger rätt balans – allt det här är Jannice grym på. Fler bilder hittar du på hennes blogg på Sköna hem. Så här snyggt blev det i Jannices eget vardagsrum!

Foto Simplicity

4 Kommentarer
 1. Ekenäsliv
  Ekenäsliv says:

  Det är så coolt!
  O min dotter hoppade högt när jag just berättade att jag klickat hem den här färgen till hennes sovrum idag:)
  Jisses, detta gjorde min dag:)
  Ha de gott!
  /Anna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.