En riktig trädgårdsdag

Idag har jag äntligen varit ute i trädgården och det vackra vädret. Det är faktiskt riktigt skönt att ta ett tag i trädgården. Har klippt ner några stora japanska gräs som skräpat ner hela trädgården med sina långa vissna blad. De här bilderna är tagna mot vårt plank som vi satte upp för något år sedan. Jag gillar den gråsvarta färgen mot det ljusa gröna. Två kungsängsliljor sticker upp mitt i all murgröna. Murgrönan har jag planterat för att ta dö på all kirskål som envisas med att växa bland alla gamla buskar och träd hos oss. Vill du vet hur jag gjort, läs här. De vita blommorna kommer från några små plommonträd som egentligen är rotskott från ett gammalt träd som växt här tidigare.

Foto Purple Area

8 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Tänk vad fint att få det så vackert som du har det samtidigt som du får ngt oönskat att försvinna!

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Åh, så kul med så många kommentarer. Tusen tack för att ni läser allihop!

  Bara trädgård – Jodå, det funkar men man måste lägga en svart fiberduk över kirskålen och sen på med nya jord. Sen kan man plantera vad som helst i det, men eftersom jag har gjort det här under buskage så blev det murgröna som kändes bäst.

  Thanks for your comments, I really appreciate your effort!

  /Susann

  Svara
 3. Nissan
  Nissan says:

  Vilken härlig matta av murgröna! Jag älskar härligt gröna marktäckare. Får mig att sakna den trädgård jag hade en gång…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.