Ny dator och en himla massa krukor

I lördags var vi iväg och inhandlade en ny dator. Jag föll för grupptrycket här i familjen och valde till slut en Mac. Nu håller jag på och försöker lära mig den och svär och sliter mitt hår emellanåt. Ni som följer bloggen via bloglovin har säkert märkt att det kommer ganska många mail när jag lägger upp något nytt. Det är för att jag måste gå tillbaka och göra om och… ja ni förstår nog, det är rena paniken emellanåt.

Idag är det ett underbart väder här i Lomma. Gick en sväng med kameran i trädgården och började inse att jag har ett krukproblem. Fick fyra nya häftiga gamla betongkrukor av svärmor när hon flyttade till lägenhet, tunga som bara den. Samtidigt har jag sex afrikanska liljor i växthuset som behöver planteras om, men jag hade tänkt mig något lätt material. Så jag slipper slita så när de ska in i växthuset igen till hösten. Det innebär att jag har tio krukor som behöver växter och sex växter som behöver nya korgar eller liknande. Det blir 16 krukor det, plus några andra jag redan har, puh det är en himla massa krukor det… Bilderna är mina egna.
12 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Hej!
  Jag har många fina i lättbetong & svart zink & så klart gummikrukor.
  Välkommen om du har tid & lust!
  Kram
  Lisa

  Svara
 2. Inte bara mamma
  Inte bara mamma says:

  Jag har jobbat med Mac i ett antal år nu. Men vi har en PC hemma som jag har lärt mig också lite grann.
  Macen vinner absolut.
  Ha tålamod och grattis

  Blommorna var helt bedårande

  Svara
 3. House of Jammi - blogg och webshop
  House of Jammi - blogg och webshop says:

  Snygga krukor. Jag gick över från PC till Mac för två veckor sedan. Visst är det lite konstigt ibland, men också mycket bättre och enklare på många sätt. Och jag har en Mac-fantast-make så det är enkelt att få svar på frågor, det hjälper en hel del.

  Svara
 4. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Alla dina bilder aer fantastiska och du ger mig alltid saa mycket inspiration, Susann. Synd att du bor saa laangt borta bara. Skulle gaerna shoppa och prata design med dig i timmar!

  Kanske ska man ta sig ner till Lomma vid naesta Sverige-besoek?

  ox, Mon

  Svara
 5. Sara/Little Miss Fix It
  Sara/Little Miss Fix It says:

  Jej! Bidde det en iMac eller en MacBook Pro (känns som om du skulle valt en av dem)? Själv siktar jag på en iMac med senaste adobepaketet till sommaren, jag har insett att min lilla MacBook snart inte orkar med mig mer… 🙂 Hoppas det är bra annars! Kram

  Svara
 6. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Lise-Lotte, självklart, jag kommer och kollar dina krukor.

  Malin, visst är den fin.

  Inte bara mamma, ja det är tålamodet jag har störst problem med. Men det blir nog bra till slut.

  Therése, kul att du gillar dem.

  House of Jammi, ja här är de också rätt bra på mac men tyvärr vet de inget om bloggandet och det är där som jag tycker det är mest konstigheter.

  Irene, tack.

  Monica, du är välkommen, det hade verkligen varit roligt.

  Sara, det är en iMac, allt är bara toppen! Hoppas vi ses snart igen.

  Annika, kul att du gillar det.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.