En växt för latmaskar

Det är bara att erkänna, jag har inte bara en hang-up för glasvaser utan även för murgröna. Jag gillar det yviga växtsättet, men murgrönan är också den enklaste växt som finns. Speciellt om den står i en vas med vatten. Där kan den stå hur länge som helst, nästan, lite vatten behöver förstås fyllas på ibland. Är vasen hyfsat stor klarar den sig där i flera veckor. Murgrönan är helt klart en växt för latmaskar!

Då och då tar jag några sticklingar.

Foto Purple Area
2 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Vad konstigt det är med växter. Jag har provat massor med gånger, men får alltid löss på murgrönan när jag har dom inne. Inte ute.
  Hälsar Anita

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Anita, vad konstigt, har aldrig fått löss på mina, däremot har de dött för att jag glömt att vattna. Men klipp av dem och testa att ha dem i en vas med vatten, mycket enklare! Dödssäkert!

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.