Formex – Creative Flow – entréutställning

Hemkommen från Formex, totalt slut, med träningsverk (?!) och massor av bilder och intryck som måste sovras och sorteras … puh. Men oj vad kul det är. Träffade en del bloggare, inte så många som jag förväntat mig, men väldigt trevligt. Här kommer lite bilder från entréutställningen ’Creative Flow’ som satts samman av designer Jan Rundgren. Vi bloggare fick en liten pratstund med honom då han berättade att kreativa människors arbetsplatser varit det som har inspirerat honom till den här utställningen. Konstnärer, fotografer, formgivare m fl. Den kreativa atljén ligger i tiden och han har försökt efterlikna, ett rum i ständig förändring där den skapande individuella processen pågår. Funktionell skönhet har varit hans ledord. Stora arbetsytor med industriella inslag samsas med färgsprakande penslar, pennor, tyger, bilder, växter m m. Bilderna är mina egna.

Fler bloggare som skriver om mässan – Hemmariket, Simplicity, Room by Sofie, Fröken Kumlin, Trendenser, Inspirera Mera, Henricks Tankegångar m fl.
.


9 Kommentarer
 1. DAHLARNA
  DAHLARNA says:

  Vilket fint bildkollage du har från Creative Flow. Synd att vi missade varandra på Formex. Jag var där hela fredagen & det var verkligen en fantastisk mässa att besöka. Vi avslutade fredagen med mingel på Designgalleriet :-). Jag kommer också att ha en massa bilder att visa på min blogg. Ha det så bra. KRAM

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Red ticking, I'm happy you like it!

  Charlotte, tack själv, det var trevligt med sällskapet, alltid lika kul att springa runt med dig. Jag tycker vi har så givande diskussioner.

  Dahlarna, jag var bara på mässan i en timme på fredagen. Hoppas ni hade det trevligt på Designgalleriet. Ska kika in på din blogg.

  Annika, vad kul att du gillade mitt lilla kollage. Tack för att du länkar!

  House of Jammi, vad spännande med en film, ska kolla in den.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.