Fyra otroliga år

Idag är det otroligt nog fyra år sen jag började blogga, fyra år sedan jag skrev mitt första inlägg. Minns att jag tyckte att det var lite läskigt men också jättespännande att skriva något som sen vem som helst kunde läsa. Inte för att jag trodde att någon skulle läsa eller ens hitta hit. Under en tid hade jag läst Husmusen och blivit fascinerad av Fridas härliga inlägg. Jag visste inte då att hon hette Frida det avslöjade hon långt senare. Då var det många som inte gick ut med sina riktiga namn, inte jag heller, jag kallade mig Purple (fniss). Hur som helst så fick jag för mig att jag skulle prova att blogga jag med och sen har det bara fortsatt år efter år. Massor av nya härliga bloggvänner har jag fått. Jag har också fått chansen att under ett och ett halvt år blogga för giganten SvD men även för min lokala tidning Sydsvenskan. Många har följt mig genom åren och jag vill tacka er, alla tusentals läsare, som förgyller min dag varje dag genom att gå in och läsa och ibland kanske också kommentera. Tack för alla underbara och uppmuntrande mail som jag ständigt får och som gör att det är så kul att blogga, bland det bästa jag vet.

Today its four years ago since I made my first post. Four wonderful and unbelievable years. I remember that the first post was a little bit nervous to do. But then it just went on and on for years. Today thousands of you reads my blog every day. I have also met many wonderful and inspiring new friends. I’m really grateful for that and also for all the lovely comments and mail that I get. Thank you guys for making my day.. every every day!!
24 Kommentarer
 1. Anna G.
  Anna G. says:

  Tack för en riktigt bra blogg! Har inte varit med i 4 år men läser din blogg dagligen numera. Jag bor i Frankrike och hittar mycket inspiration hos dig till min franska blogg om skandinavisk design och inredning: La Maison d'Anna G. Tack!!

  Svara
 2. Lone
  Lone says:

  Tillykke med de 4 år …Utrolig dejlig blog du har … Jeg er helt ny i blog-land og har været her en lille måned. (Jeg har stadig ikke fundet ud af at sætte translate på min side…hi hi).
  Kh Lone

  Svara
 3. Trädgårdsmakare Hillevissan
  Trädgårdsmakare Hillevissan says:

  .

  Varmt, varmt Grattis Susann!

  Du är kämpabra på det du gör:-) Härliga, flotta värdsliga inlägg, blandade med privata bitar från din egen superfina hemmafront:-) Det kan inte bli bättre!

  Förmodligen har du haft typ nån miljon besökare från starten fram till nu då:-))
  Något att se upp till!

  Stoor grattiskram Hillevi

  Svara
 4. studio karin
  studio karin says:

  Så roligt, grattis! Jag har ju precis hittat hit för någon månad sen (eftersom jag är ny i bloggvärlden, hur kunde jag missa allt :))) ) och gillar också din blogg. Nu ska jag läsa ditt första inlägg!
  studio karin

  Svara
 5. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Härliga Susann, jättegrattis!

  4 år och titta hur många människor från hela världen som följer dig!

  Jag viftar alltid med flaggan. You are good, my friend!

  Kramar i rymden,

  Mon

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.