Guld och gröna skogar

Tyska Elle Decoration har inför den stundande julen satt ihop ett reportage som ska ge lite nostalgiska känslor av doftande granar och glänsande utsmyckningar. Oväntade kombinationer som natur, djur i kontrast med guld känns aktuellare än någonsin. Dessa bilder har i sin trendighet nästan blivit mer festlig konst än inredning.

The Elle Decoration in Germany show these images to give us nostalgic thoughts of Christmas. The surprising combination of nature, animals in contrast to gold feels like a trend at the moment. These images are more like artpictures than interior decoration.7 Kommentarer
 1. Pethra
  Pethra says:

  Ha, ha, jag skrattar när jag ser Hanneles kommentar, jag tänkte att hon skulle gilla det! 🙂 Själv tycker jag det är gräsligt. 🙂 (för så får man väl lov att säga också va!?)

  Svara
 2. Pethra
  Pethra says:

  JOO, guldkulor i granen vill jag ha, men inga guldtomtar eller guldrenar! Jag glömde bort det vackra i min iver att skriva om det andra. 😉

  Och det hela var väldigt vackert fotograferat!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.