Harmonisk färgskala

Det blir alltid väldigt harmoniskt om man följer färgskalan och stilen i hela hemmet. Från sovrum till hall och vardagsrum. Samma färgtoner, samma väggfärg och samma färg på golven. Här har man valt en bas med brunt och svart blandat som blir extra snygg när lägenheten är så ljus och vit. Lite detaljer i lila gör att det inte blir för tråkigt. Bilder från norska Suzani Interiör, styling Wenche Holt.
14 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Hej,

  Jag heter Alexandra Josephson och jobbar på Star PR. Vi jobbar med många intressanta kunder inom Hem & Design samt Trädgård. Tänkte höra om ni är intresserade av att få löpande information om både nyheter och smarta tips. I så fall, till vem/vilka ska vi skicka informationen? (om ja, maila mig på alexandra.josephson@starpr.se)

  Mvh,
  Alexandra

  Svara
 2. Therese
  Therese says:

  Svarta golv måste vara något av det finaste som finns! Jag vet inte varför man alltid är så feg själv när det gäller just svart på "stora saker" som inte r så lätt utbytbara som möbler och inredning. Vi har iallafall vågat oss på en fondvägg i svart, och resultatet blev superfint!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.