Hemma hos Jannice

Häromdagen var jag hemma hos Jannice och fikade och det är alltid lika kul. Inte bara att träffa Jannice och bloggänget som så klart är superkul, utan även för att Jannice är grym på att hela tiden ändra hemma. Spännande var gång, kan man säga. Nu var det matrummet som dels flyttats och dels fått helt möblemang. Snyggt!

På tal om bloggänget så har de nu efter ca ett och ett halvt års tjatande fått mig att börja med Instagram. Jag har varit lite anti, tyckt det känts hysteriskt och inte riktigt min stil. Men nu har jag ändå tänkt att prova. Har hittills bara lagt upp en bild, men det kommer fler, du hittar mig här.

 Foto: Purple Area

1 svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.