Hemma hos RoombySofie

Igår hade jag också förmånen att få en liten snabbtitt på RoombySofies vackra hem. Det är så kul att få se ett blogghem på riktigt. Man har ju sett bilderna på bloggen, men oftast är det ändå helt annorlunda att se det i verkligheten. Sofies coola och kreativa energi speglar helt klart av sig i hennes hem. Det är trendigt och färgstarkt med många snygga blickfång. Bilderna är mina egna.

13 Kommentarer
  1. Åse - Interiörguiden
    Åse - Interiörguiden says:

    Så fint hon har det hemma, de där Fornasetti-tapeterna ville jag sätta upp här hemma, men maken sa bestämt NEJ! Ibland får jag acceptera hans nej, även om jag inte alls var nöjd över det beslutet här gången!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.