The Hempel i London nästa..

Jag kommer inte blogga på några dagar eftersom jag ska åka till London… London… London… (jag säger detta sjungande och lätt dansande). Som om det inte var nog ska jag dessutom bo på ett av Londons häftigaste designhotel The Hempel. Det ska bli superkul och kanske kan jag komma tillbaka med lite rolig spaning därifrån. Oh dear, I have to leave… now.

4 Kommentarer
  1. Anonym
    Anonym says:

    Gud va nice att åka en sväng til London =) Hoppas du får de skoj =) Själv åker jag till Sweitz och italien på onsdag =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.