Hyacinter på soffbordet

Nä, nu kan jag inte hålla mig längre, jag har fått julkänslor helt plötsligt. Så nu är hyacinterna framme. Tror det är rekord för min del, med hyacinter i november. Jag tycker bäst om dem så här, i glaskrukor och innan de slagit ut. Gissa vilken färg?

Foto Purple Area

11 Kommentarer
 1. Anna
  Anna says:

  Man brukar se på lökens färg, är den ljus som dina är är blomman antagligen vit. Är de lite mörkare brukar de vara blå eller lila blommor. Jag har båda hemma just nu 🙂 Helst vill jag bara ha vita men jag vill åt doften därför köper jag några blå :)De vita luktar för svagt enligt mig då.

  Fin bild!

  Anna

  Svara
 2. Ambienti
  Ambienti says:

  Så vackert! Det enkla är oftast det vackaste…
  De borde vara vita antar jag (efter att ha följt din blogg ett tag nu)! 🙂
  Jag läste precis din ledare i Metro bostad och blev full i skratt – det är ju precis så det är när man har inredningstokiga bloggande vänner på besök! 🙂
  Så träffande! Själv beter jag mig också likadant när jag är borta!

  Ha en fin helg!

  Christina

  Svara
 3. Anonym
  Anonym says:

  De är såklart vita. Läste också din ledare på Metro. Förundras hur ni har det som inredare och bloggare, som måste fota precis allt hela tiden. Men i det här fallet så förstår jag det eftersom du har så säker smak och håller din stil trots trender. Du får nog gilla läget helt enkelt. Kan förstås förstå om det känns trist när bilder som inte är snyggt tagna läggs ut på andras bloggar. Eftersom du själv anstränger dej och bara lägger ut stora snygga bilder.
  Hälsar Anita

  Svara
 4. Sofia
  Sofia says:

  Superfint arrangerat med hyacinterna, blir lite sugen på att härma! 🙂 Jag gillar dem också bäst innan de har slagit ut..och jag gissar att de kan vara vita!

  Svara
 5. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Wow, vad kul med alla kommentarer!!

  Anna, ja så klart ser man det direkt, tyckte bara det var lite kul för som alla som läser bloggen vet ju att alla andra färger är uteslutna.

  Christina, ha ha ja det är rena hysterin innan, men det är ju också för att man själv har så höga krav på att det ska se snyggt ut.

  Anita, det är ju ett tillfälle om man är hemma hos någon att passa på att ta bilder för att ha något att blogga om. Mitt problem är att jag ändrar så sällan själv hemma så risken är att det ser likadant ut som sist. Jag är inte lika ombytlig som många andra bloggare.

  Karina, ja blått är också fint!

  Anna, ja så klart är det vita.

  Anonym, ha ha, ja när jag startade bloggen för sju år sedan var favoritfärgen en rosalila nyans som var rätt populär just då. Sen har jag tröttnat på den.

  Sofia, klart du ska härma, det här är ju superlätt dessutom – av med plastkrukan och rätt ner i en glaskruka/eller ett glas, eventuellt med lite mossa runt.

  Kramkram
  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.