Bloggänget på besök

Häromdagen var bloggänget över på fika hemma hos mig, vi försöker träffas antingen hemma hos varandra eller göra något kul lite då och då. Förra året var vi på Mallorca och för någon månad sedan var vi på en shoppingrunda på Österlen. Som alltid har vi så mycket att prata om. Vi är allihop väldigt olika, både inredningsmässigt och som personer, vi har också väldigt olika idéer och åsikter om allt. Vilket är jättekul, för plötsligt ser man sitt hem helt annorlunda. (Som ni kanske kan förstå så blir det också rätt stressigt innan att släppa in det här gänget i sitt hem, jag stirrade runt som en dåre och glömde helt bort att fota allihop.)

Det här gänget är inte vilka som helst utan ena riktiga kändisar och tungviktare – Daniella är en grymt duktig stylist slash fotograf, hon har också en butik InredaUtreda och har precis blivit Sydsvenskans inrednignsexpert. Jannice är feng shui expert och har sin blogg på Sköna Hemm, hon har precis varit med i morgonprogrammet på TV4 som expert, vilket jag hoppas hon kommer att vara fler gånger. Anna är inredare med många kul projekt, bland annat har hon inrett Baristas caféer. Sofie jobbar med homestaging och skriver för Ystad Allehanda. Allihop föreläser och håller kurser om inredning. 

Foto Purple Area – bild från mitt sovrum – den lilla vita bulliga vasen är en present från Daniella som passade perfekt på brickan (finns i hennes butik InredaUtreda).

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.