Idag njuter jag av min trädgård

Dagar som de här med skönt väder och en sol som skiner är det fantastiskt härligt att ha en trädgård. Det känns på något sätt bäst just nu när det är vår och innan man hunnit ta allt för givet igen. Den här helgen är den första som jag haft chansen att ta tag i trädgården och det är en hel del som behöver göras. Framförallt måste alla mina gräs klippas ner vilket brukar ta mer än en helg. Sen brukar jag räfsa i rabatter och planteringar för att ta bort löv och gammalt vissnat. Men det är inget jag drar mig för utan tvärtom, jag älskar det här. Så härligt att vara ute och ta ii lite samtidigt som man njuter av allt vårfint som kommer upp – vitsippor, tulpaner, kungsängsliljan, magnolians knoppar och liljekonvaljens uppstickande spjut…

Today I’m just enjoying my garden and the lovely spring weather. Its a lot to do, but I like being outside working and in the same time just enjoy everyting that comes up. Really love it!

Foto Purple Area
8 Kommentarer
  1. maria westerlund
    maria westerlund says:

    Ja nu kommer den bästa tiden! Så långt har vi ännu inte kommit hos oss, men snart så. Väntar med spänning på fler bilder från din trädgård -ser mycket fint ut! häls. miaw åland

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.