Japanska dvärglönnar istället

Någon som kommer ihåg mina afrikanska liljor förra året. Hur som helst så var jag lite lat i höstats och lät dem stå ute med täcke av väv och tidningspapper över. Där stod de och såg ut som stora muffinsformar hela vintern. Men nu i våras när de skulle packas upp var allihop stendöda. För kallt och antagligen hade jag packat in dem lite för väl. Så nu har jag satt japanska lönnar i dem istället. Så här blev det.

Foto Purple Area
6 Kommentarer
 1. Janina
  Janina says:

  Mina två japanska lönnar som stod på balkongen i vinter strök med så tänk på att packa in även dem väl 😉
  Vad är det för krukor?

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Janina,

  Jag blev upplyst om det på plantskolan men jag har haft japanska lönnar i kruka ute förr så det borde gå men får kanske ändå packa in dem för säkerhets skull. Eller släpa in dem i växthuset, får se hur jag gör.

  Krukorna är gamla och kommer från svärmor. Troligtvis är de från 40- eller 50-talet.

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.