Dags att ta ut Afrikas Blå Lilja

Den här helgen var det dags för mina afrikanska blå liljor att komma ut från växthuset. Väntade avsiktligt något längre i år eftersom vädret varit så ombytligt. Kanske minns ni mitt krukproblem som jag berättade om för ett tag sen. Det blev till slut en kompromiss, fyra liljor hamnade i de här gamla krukorna jag fått från svärmor. Två delade jag på och satte i de gamla fyrkantiga krukorna. Sågade dem rakt av, så nu får jag se om de överlever den omilda behandlingen. Det blir lite att släpa in igen till hösten men jag har tänkt flytta över de här stora i plastspannar när det är dags. Borde kunna funka. Hoppas ni får en skön söndag! Bilderna är mina egna.

4 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.