Kelly Hoppens underbara värld

Vad mer behövs – stort vardagsrum med gigantiska soffor uppställda i ett U för bästa umgänge, läckra möbler, coola detaljer, ett stort modernt kök (helt i min smak) och ett badrum att dö för? Lägenheten tillhör brittiska inredningsdesignern Kelly Hoppen och ligger i London. Lägg märke till urnorna med hemtrevnad i hallen och de vackra faten för tops och bomull i badrummet. Bilderna kommer från Barcelona baserade fotografen Jordi Canosa och stylingen står Daniela Cavestany för.

9 Kommentarer
 1. rizalyaakub®
  rizalyaakub® says:

  I am loving every post here, i can never get enough of these, i recently revamped my room, very small room, and your blog has been quite a helper.

  love it so much.

  Svara
 2. Linda P
  Linda P says:

  Tänk så fräcka bilder det kan bli av lite tops och pads 🙂 Nu har jag iaf fotat min asiatiska lykta så den kommer på bloggen snart! Skön nationaldag!

  Svara
 3. House of Philia
  House of Philia says:

  Oj,oj,oj vilket stiligt hem! Man blir riktigt avis på folk som har sådana spatiösa utrymmen. Tror att om man hade möjligheten och finanserna skulle man kunna gå helt bananas om man fick bo på ett sånt enormt häftigt ställe.

  Väldigt inspirerande blogg förövrigt, jätte fint!

  Mvh Philia

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Sandra, jag är kvar på SvD, men det har blivit något problem med adressen. Men om du klickar på min bild i högerkanten så kommer du in rätt.
  Rizalyaakub, I am so happy to hear that!!
  Linda, spännande ska hålla ögonen öppna efter lyktan.
  Irene, kul att du också gillar det.
  Philia, jo man kan bli lite avis, men antar att det blir vardag där också.

  Svara
 5. *SNYdesign
  *SNYdesign says:

  Jeg satt faktisk på siden av Kelly Hoppen på bussen i London en gang, og jeg var for første gang i mitt liv stum som en østers. Men jeg sniktittet litt på tegningene hun hadde på fanget:)Hun er superflink!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.