Kom igen nu, våren, jag står inte ut längre!

Ibland undrar jag om det verkligen var tänkt att människor skulle bo i det här landet. Nu pratar jag inte om samhällsklimatet eller andra hemskheter utan svensk som jag är så pratar jag så klart om vädret. Detta gråa trista och kalla land som kanske egentligen var avsett för… älgar? Nu borde jag egentligen inte klaga för idag kikar solen fram här, men den senaste veckan har det varit rena självmordsvädret. Så vad gör man, springer till blomsteraffären och köper lite tulpaner och lökar så klart. Så nu är det hopp om livet igen. Tjoho, bara mars kvar?

Come one Spring! I can’t take it anymore, I want spring and I want it now. This country is too cold to live in and the winter is so long. How could anyone ever have thought it suitable for people. Please let it be spring soon!

Foto Purple Area
8 Kommentarer
 1. Kristina - ingen vanlig dag
  Kristina - ingen vanlig dag says:

  Jag håller med – står snart inte ut längre jag heller! Men igår eftermiddag var det faktiskt lite vår i luften och imorse hörde vi en fågel sjunga utanför sovrumsfönster. Börjar få hopp om det nu! 🙂
  Kram / Kristina

  Svara
 2. Mrs. b
  Mrs. b says:

  Jag håller med, men det känns som att så fort solen visar sig (vilket den har gjort här för första gången på länge) så får man tillbaka hoppet återigen! 🙂

  Svara
 3. Linda
  Linda says:

  Jag vet, jag är också svintrött och ifrågasätter nästan mitt eget förstånd som väljer bo i Sverige så här års. Men jag tror våren kommer, snart.

  Svara
 4. Karina
  Karina says:

  Visst är det uppiggande med härliga vårblommor!:-) Det behövs verkligen nu, i Karlstad har det snöat idag och varit riktigt grått!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.