Kryss i taket – nytt soffbord och ny matta

Många tror att eftersom jag jobbar och bloggar om inredning så ändrar jag och fixar väldigt mycket hemma också. Så är det inte, nästan tvärtom, det ser likadant ut i åratal. Dels hinner jag inte med det plus att jag får mitt lystmäte tillgodosett genom att kläcka idéer åt andra. Sen tror jag att jag är ganska stabil i min smak och ändrar inte så mycket efter trender. Men nu har det ändå skett – jag föll för ett sk drivvedsbord, ett vindpinat soffbord från Ilva. Eftersom det blev lite för murrigt med min gamla mörkrosa matta så blev den förflyttad till ovanvåningen och en ny matta från Hay ligger nu på plats.

Jag har målat om benen på bordet eftersom de var grågröna, funkade inte så bra med så mycket grått runt omkring. Bilderna är mina egna.

16 Kommentarer
  1. Sofia
    Sofia says:

    Det där är min stil! Lite kalkstensgolv från Slite och Norrvange och det hela blir perfekt. Fin blogg! Såg att det länkar till dig på magasinet Hoom. Grattis! Tjoho! 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.