Ljust trä, gult och vitt

Att blanda trä med färgen gult är nog inte den mest givna kombinationen. Snarare brukar gult och ljust trä blir lite konstigt, speciellt efter ett tag när träet gulnat något. Men om man blandar in vitt, ganska mycket vitt, så blir det underbart vackert med just – ljust trä, gult och vitt. Bilder från Trine Thorsen.


8 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Liza, I'm happy you like it.
  Jordbarn, det här är stylingbilder som jag har lånat från fotografen, så jag har tyvärr ingen info om dem. De är bara tänkta att vara ren färginspiration. Om jag får reda på något om golvet så återkommer jag.
  Jeanettan, ja visst kan det vara jättesnyggt. Kanske är jag lite dum, men jag förstår inte riktigt vad du menar. Kan du utveckla!

  Svara
 2. Jeanettan
  Jeanettan says:

  Ja knallgula väggar i vardagsrummet & våra soffor är mörkbruna. Känns trist… Har vita gardiner men jag skulle vilja ha mer "liv".. & något sånt hittar jag inte. Hade sofforna inte varit så "4-kantiga" hade det inte blivit så stelt!
  Svårt det här…
  Kanske kuddar …..?
  Tack för att du visar intresse=)

  Kanske skulle fota & lägga i min blogg??

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Jeanettan, du måste kolla in din bloggerprofil, för man kommer inte till din blogg när man klickar på ditt namn.
  Skulle tro att om väggarna varit vita istället hade du fått en bättre kontrast mellan bruna soffan och väggen. Lägg till detaljer i gult istället. Då får du kontrasten mellan vitt och brunt som bas och gult som accent. Vill du få in mer färg och liv kanske en liten bit stormönstrad tapet bakom soffan hade blivit en kul detalj eller en maffig tavla.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.