Lökar, glaskrukor och cylindervaser

Lökar och pysslande inför jul, hyacinter, tarzetter, amaryllis och en stor mängd mossa i fyrkantiga glaskrukor eller cylindervaser. Det här är bilder från förra årets pysselprojekt som jag då bara visade på SvD bloggen. Eftersom den bloggen nu är nedlagt och jag fortfarande gillar den här stilen så kommer de här igen.

These are images I only showed last year on my blog in the newspaper SvD (not running anymore). I still like this simple and easily made style with bulps, moss and glass vases so for you who missed this, here it is again.

Foto Purple Area
6 Kommentarer
 1. Agneta
  Agneta says:

  Jag vet inte vad jag skall säga, blev helt stum av vad Du åstadkommit med så sinnligt enkla medel. Jag tror att jag nöjer mig med att säga att det var det ABSOLUT smakfullaste arrangemang i blomster/jul/stuk jag sett. Så rent & så stilistiskt klockrent, så till och med en jul-anarkist som jag skulle kunna anamma det!

  Mina komplimanger!

  Agneta

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.