Min terrass – Minimalist, javisst!

När jag satt och surfade runt häromdagen i jakt på lite fina terrassbilder så hittade jag den här bilden. Det är Röshults bord och bänkar och de är så snygga. Min första tanke var att det där hade ju varit jättesnyggt på min terrass också. Märkligt de, har samma vas som jag har och huset liknar också vårt lite grand… men nej, men det är ju hemma hos oss. Stupid me, jag hade glömt att vi lånade ut huset till ett reportage i Hus & Hem med underrubriken Minimalist javisst!!. Ha ha, passar hur bra som helst och visst är det här supersnyggt på min terrass.

This is my terrace but its not my furniture. Its from a photo shoot in Hus & Hem last year. But doesn’t it look good. These table with benches from Röshult are so cool. I wouldn’t mind them on my terrace permanently.

Foto Peter Carlsson, Hus & Hem

10 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Ha ha, ja precis de kunde väl fått stå kvar!

  Soffgruppen, nej det blev ingen förra året utan jag började titta på andra alternativ. De flesta är tyvärr mer än tio gånger så dyra som de här standard loungemöblerna. Så nja, det lutar lite mot dem i alla fall.

  Tack för att ni tar er tid och kommenterar!

  Kramkram

  /Susann

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Antar att det är lite idiotvarning på det, men jag tror att om man inte förväntar sig att se sitt eget hem så gör man inte det heller. Dessutom så ser man det för det mesta från andra hållet, alltså inifrån.

  Kramkram/Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.