Några små kaktusar

Jag blev inspirerad efter Formex att köpa ett gäng kaktusar. Sen upptäckte jag att jag faktiskt inte riktigt vet var jag ska ställa dem, så de hamnade i växthuset istället. Så länge, i väntan på att jag ska komma på var de ska stå. Får bara hålla koll på temperaturen, så de inte dör medan jag går där och funderar.

Foto Purple Area

2 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Snygga ruffa krukor. Min mormor hade fönsterna fulla med fullständigt livsfarliga kaktusar. Några var så stora att de täckte ett helt fönster. Dessutom blommade de regelbundet. Men pyttesmå krukor de flesta. Jag övertog ett flertal, några klarade inte omplantering. En jättehäftig variant stod i en liten sliten frigolitkruka. Den stendog direkt efter omplantering. Så det gäller att hitta snygga krukor direkt, senare kan det vara för sent.

  Hälsar Anita

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Anita, vilken historia, låter spännande. Tror det vanligaste felet är att man tar för kraftig jord, de ska vad jag förstått ha speciell kaktusjord. Fast dina kaktusar kanske bara saknade din mormor 🙂

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.