Norrgavel 2010

Norrgavel har kommit ut med sin nya katalog för 2010. Det är inga sensationella nyheter, men samtidigt är det en jordnära och hållbar design som alltid känns aktuell. Se bara de otroligt fina mattorna längst ned eller deras nya kuddar i blått mönster. Du kan ladda ner katalogen här. Bilderna är pressbilder.


8 Kommentarer
 1. sanne
  sanne says:

  Oj, blev lite förvånad när jag såg kuddarna i blått. Det är ju precis likadana som jag har fått hem från Day Home, de är så fina och vilka fina bilder allihop. Kommer lägga ut kuddarna inom det snaraste.
  Sanne/kungkarusell.se

  Svara
 2. marzia
  marzia says:

  I've been following your for more than one year now and I find it simply wonderful & full of inspiration. I wish I coul have found it when I was planning the building of my new house. Everyday i check what's new. Ciao. Marzia from Italy

  Svara
 3. Anna - Balkongliv
  Anna - Balkongliv says:

  Jag tycker att Norrgavel gör underbara saker, och dessutom med tanke på miljön, men enbart deras saker blir för blekt för mig, på gränsen till tråkigt. Men i kombination med annat är det fantastiskt.

  Svara
 4. Anonym
  Anonym says:

  mitt ha begär är stort så STORT, deras mat möbel är helt fantastisk, den är så smäcker och känslan är slitbar. Man vill slå sig ner vid den i år efter år efter år efter år// paulina

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.