Ny bok ute nu – Under bar himmel

Lagom till trädgårdssäsongen och det nu så lockande terrasslivet har Ulrika Grönlund kommit ut med en ny bok – Under bar himmel. Terrassinspiration från 16 olika vardagsrum i trädgården. Massor av bra idéer och kul inspiration för att själv lyckas med sin terrass. Du kan bläddra och provläsa här. Ulrika har tidigare gett ut boken Kreativa Kvadratmeter som jag skrivit om här.

Bilder från min egen terrass är med i båda böckerna. Men det är inte några bilder som jag visat här på bloggen eller som finns med i blädderexet utan man måste titta i böckerna. Någon som har böckerna och känner igen?
This is a new book by Ulrika Grönlund that is out now – Under bar himmel. Its about your life in the garden and how you can decorate your terrace nicely. 16 different garden are shown and its full of good inspiration and great ideas. I’ve been told that it is coming in english soon so if you are interested keep your eyes open. You can take a look and see more images here. Ulrika has also written the book Kreativa Kvadratmeter that I’ve shown images from in an earlier post.

Pressbilder, fotografer är Gunnar Nydrén och Peter Carlsson
11 Kommentarer
 1. Mrs. b
  Mrs. b says:

  Jamen nu måste jag ta en titt igen här hemma. Om jag inte minns fel tyckte jag mig känna igen något, men sen när jag letade efter "rätt" namn så fick jag inte ihop det. Men som sagt, återkommer efter en ny titt 🙂

  Svara
 2. Mrs. b
  Mrs. b says:

  Nä, jag måste ha yrat i nattmössan… nu kunde jag i alla fall inte hitta det jag tänkte på. Kanske blandar ihop det med någon annan bok/tidning… 🙂

  Svara
 3. Petra
  Petra says:

  Heeeeeeelt fantastiskt underbart!!
  Ska anlägga både trädgård och altan nu till sommaren, detta hamnade i min inspirationsmapp Tack för inspiration (igen)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.