Ny tavla till samlingen

Ny har jag en ny tavla till min tavelhörna i sovrummet, jag gillar att bara luta dem mot väggen och flytta runt och ändra om när jag känner för det. Den här heter Fixer Le Vertiges och är ett konsttryck av Sandrine Pagnoux. Den kommer från Arte Limited, som är ett svenskägt galleri i Italien. Kika gärna in på deras sida och bläddra igenom alla otroligt fina verk, allt från fotografier till konsttryck. Behöver jag säga att det tog en evighet för mig att bestämma mig!

Foto Purple Area – den lilla vasen kommer från Inreda Utreda, glasaskarna från Iittala och den stora randiga vasen från Kähler.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.