Släng in något orange?

Det här hemmet ett exempel på att det går hur bra som helst att mixa svart, brunt, grått och vitt. Färger i kombinationer som vi kanske inte hade satt ihop för några år sedan. Det blir både snyggt och stilrent även om det kanske blir aningen hårt. Vad säger ni, är det fler än jag som vill slänga in något orange? Bilder från ett reportage i Sköna hem, läs mer här.

This is a good example of how black, brown, grey and white works great together. Feels like a new combination even if it turns out to be a little bit hard. I would like to put in some orange. How about you? From Sköna Hem.


22 Kommentarer
 1. Snusans inredningsblogg
  Snusans inredningsblogg says:

  Har totalt snöat in på orange så jag är med på din linje, de snygga interiörerna hade varit ännu snyggare med någon accentfärg.
  Älskar de där trapporna som inte direkt är de mest barnvänliga. Och nivåskillnader – i like!

  Svara
 2. Carolina / calinas.se
  Carolina / calinas.se says:

  Om jag minns rätt så ville hennes sönder ha orangefärgade väggar i sina rum, men den inredningsobstinata moderen svarade med ett "vi får väl se hur det blir med det…" 😉

  tycker det är ett supersnyggt hem, håller med absolut, men jag hållere även med dig: färg livar alltid upp och man blir ju glad av färg!!

  kul att du kikade in hos mig, och tack för kommentaren! 🙂

  /calinas.se

  Svara
 3. Anonym
  Anonym says:

  … och cerise och gult! Jag har helt snöat in på starka accentfärger till en ganska lugn bakgrund, fast ljusare än den här inredningen är. Jag har totalt ledsnat på det svarta. Det har blivit med svart som med markstenen som alla slänger på sina uppfarter sedan 10 år och 70-talsbarret, överallt hela tiden så man får en överdos.
  /Eva

  Svara
 4. tina
  tina says:

  Ett jättefint hem…jag gillar verkligen det strama mörka.Det finns massor med färger som skulle passa, men orange skulle definitivt vara häftigt som accentfärg!

  tina

  Svara
 5. G.
  G. says:

  Oh wow you have great pictures on your blog!Especially that last post, I would love to live there. Why didn't I found you earlier? Thanks for your visit on my blog!

  xoxo
  G.

  Svara
 6. signerat 71
  signerat 71 says:

  Hej,
  Jag skulle inte valt orange, men jag gillar inte riktgit den färgen.

  Däremot skulle jag gärna lyft in något lila men inte allt för klatschigt utan lite murrigare lila.
  Kram J

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.