Nya linnelakan från H&M Home

Har precis varit och hämtat ett paket med vita linnelakan från H&M Home som jag klickat hem för några dagar sedan. Det är lite spännande att se om de blir som jag hade tänkt mig. Det blir förhoppningsvis en något mindre shabby look hemma hos mig än på H&Ms bild. Tänkte mig mer nordiskt-fårskinn-linne-gotland, ja ni förstår säkert. Lite mer min stil.

I have just ordered home these linen bedset from H&M Home. Hopefully they will look good at my place, not like the picture below but more contemporary they way I like.

Foto H&M Home
10 Kommentarer
 1. baratradgard
  baratradgard says:

  Hoppas det blev bra! Jag har linnesängkappan sen i höstas och den ger en mjuk inbjudande sängkänsla jämfört med den betydligt "grövre" sängkappan jag hade tidigare. Kanske dags komplettera med linnelakanen…

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Kul med så många kommentarer, ser ut att vara fler än jag som funderat på de där lakanen.

  De blev jättefina, de är så där härligt linneskrynkliga redan från början.

  Kramkram

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.