Nyårsdukning med slottskänsla

Hoppas ni haft en skön julhelg och inte behöver rusa iväg till jobbet riktigt än. Min helg har varit väldigt lugn och behaglig och jag har efter själva julafton egentligen bara slappat framför tvn och käkat knäck. Jättemysigt. Idag ska jag göra det stora rycket och försöka ge mig ut på en promenad. Får se hur det går.

För er som vill få lite tips på en bra nyårsdukning så kika på den här från Sköna Hem. Det underlättar så klart om du har ett litet slott, men om inte så är där ändå en del tips man kan ta åt sig. Utnyttja trädgården för att duka upp välkomstdrinken och tänd ljuslyktor. På bordet inomhus blir det otroligt vackert med stora kandelabrar och renskinn. På Ikea finns billiga fårskinn i vitt som funkar lika bra. Duka med vita dukar och löpare tvärsöver, enkelt och effektivt. Servetter med tryckta namn etiketter blir snyggt och är inte så svårt att göra själv. Håll färgskalan dämpat vintervit. Lägg märke till den lilla rosetten på skeden.
I hope you have a nice holiday and for you who are planning for new years eve. Take a look at this table settings. Use the garden for the drink and light a lot of candles. Inside use high chandeliers and fur for a ’castle’ look. Notice the printed napkins which is easy to do your self.

Bilder Sköna Hem
5 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.