Offecct på Furniture Fair

När jag inreder åt företag och kontor är en av mina favoriter Offecct. Jag har använt deras produkter under många år för att de har en snygg och enkel design, ett bra pris och går att få i flera olika tyger. De har dessutom en bra kvalitet. På mässan var deras monter imponerande. De hade byggt upp ett konferensrum med väggarna täckta av deras snygga ljudabsorbenter. Hela skapelsen gick i svart och turkos. Inte helt olikt mina färger som jag använt tidigare i ett projekt, tror till och med att det var exakt samma tyg på stolarna. Hur som helst blev jag även förtjust i deras nya bord som visades upp. Det lilla söta med bordsskiva som en snöflinga heter så klart ’Snowflake’ och är designat av Claesson Koivisto Rune. Bilderna är mina egna.


5 Kommentarer
  1. Annika
    Annika says:

    Jag håller med! Gillar också deras produkter. Bordet är helt underbart! Claesson Koivisto Rune kan verkligen sin sak. Roligt att få se dina bilder från Möbelmässan.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.