Satsa på flera nyanser av en färg

Det blir otroligt effektfullt att tänka över sina färgval och satsa på en färg eller som här flera nyanser av en färg. Om man sen sätter denna ’färg’ i en vit, eller svart/brun bas som i föregående inslag, får man en grund som håller samman inredningen. Sen kan man mixa stilar eller t ex loppisfynd utan att det ser konstigt ut. Inspirationsbilder från stylist Selina Lake.


Selina Lake har också gett ut en bok som heter Bazaar Style – Decorating with Market and Vintage Finds. Jag vet inte om den kommit till Sverige än, men håll ögonen öppna för jag tror att den kan vara riktigt intressant.

10 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  Härliga bilder! Vart kan man köpa dem vita ”sittpuffarna”? Skulle du inte kunna tipsa om snygga soffbord jag har letat nu i en längre tid efter ett passande sofford till en svart stram skinngrupp/ Sara trogen läsare

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Solåkra, tack vad kul att du gillar inläggen.
  Johanna, låter snyggt.
  Geisslein, yes, isn’t she great, Selina Lake. Have a nice day you too.
  Sara, liknande puffar har jag sett på Marrakesh Design och även på engelska Graham and Green. Kolla med butiker som säljer marrockanska detaljer. Angående soffbord så beror det lite på vilken stil du tänkt dig, kanske du kan beskriva mer vad du är ute efter. Kolla också gärna igenom bloggen, där finns en hel del soffbord i de äldre inläggen.

  Svara
 3. Anonym
  Anonym says:

  Tack för tipset har redan kollat in Marrakesh design nice, jo soffbordet, stilen jag är ute efter är stort stilrent gärna sten lr betong är väldigt förtjust i Paul Kjernholm´s soffbord men priset passar inte mig. Ska vara lite lounge och ska även smälta in i övriga möbler som då är Venus & Viggen stolar (Johansson´s design) Charles Eames skal stolar lite Danskt teak osv ja det är lite blandat där hemma och öppen planlösning. // Sara

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Vera, vad kul, jag blir jätteglad av sådana kommentarer.
  Sara, menar du PK61? Tycker inte att det finns något bra alternativ till det. Svenssons.se har ett betongbord men lite grövre. Jag kommer att göra ett inlägg med mina favoritbord kanske hittar du något helt annat där. Annars får du höra av dig igen, maila gärna.
  Sally, ja helt säkert.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.