Smart lösning för att få tv’n att försvinna

Den här bilden kommer från ett av mina tidigare inlägg om ett hus inrett i svart och vitt. Då såg jag inte ens att det satt en tv på väggen. Upptäckte det här av en ren slump när jag satt och letade efter något helt annat. Hur ofta blir det inte så att tvn sabbar inredningen i vardagsrummet. Simon Davies har ju också också haft åsikter om det här – ’Ett hus ska byggas runt spisen och inte runt the bloody television’. I det här huset har man hittat en egen lösning på problemet – svart tv på svart vägg med kablarna i en svart ränna. Hur enkelt och smart är inte det? Bild Hettinger.

16 Kommentarer
 1. Sandra | Inspirera Mera
  Sandra | Inspirera Mera says:

  Snyggt att inte tv:n syns i inredningen!

  Jag kan förstå Simon som säger att man inte ska bygga inredningen runt tv:n, men hur praktiskt är det att genomföra? Trots att jag ser väldigt lite tv så skulle jag inte vilja ha den undangömd i något hörn.

  Tack och lov så blir tv-apparater bara snyggare och snyggare. Tänk hur tunga tjocka de var förut jämfört med de supertunna LED. Haha, men jag är nog inte så partisk med tanke på vilken tekniknörd jag kan vara ibland. Kram!

  Svara
 2. nilla|utanpunkt
  nilla|utanpunkt says:

  En riktig luring, när jag läste texten inledningsvis trodde jag det var den stora bilden till höger som var tv:n (typ en av de moderna riktigt stora, platta som man också kan rulla det privata fotoalbumet på, typ…). Jag såg verkligen inte tv:n innan du pekade ut den. Ursmart!

  Svara
 3. Daniella
  Daniella says:

  Jag som fd ägare och skapare till huset där bilden är tagen tycker det är jätte kul att se alla positiva komentarer:)
  Jag och min sambo står just nu mitt i ett nytt husprojekt. Nu en gård med ett underbart stort gamalt hus. Funderar hur jag ska lösa "Tv-problemet" denna gång. Funderade ett tag på att bygga en illusion av en öppen spis och sätta tv´n på den. Låter kanske lite konstigt men det kan nog bli en spännande lösning. Gäller bara att sälja in det till min man också. Han kan stundtals bli lite trött på mina idéer:)
  Tack för en bra blogg! / Daniella

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Sandra, det är just det som är kruxet, man sitter ju ändå där och glor, men när man ska inreda blir det inte så snyggt. Håller med om att de blir bättre och bättre i alla fall.

  Susanne, nej det är lite svårare.

  Nilla, ha ha, ja det hade ju varit urfräckt med en sån stor skärm.

  Dahlarna, allt är toppen, kul att du också gillar det här hemmet.

  Åpent hus, gör vi, har inte tänkt på det. Men det är kanske som du säger att vi har samma smak.

  Jannice, lycka till med din nya blogg.

  Sofia, ja men så är det ju, kluvet på något sätt.

  Huset på planen, vad glad jag blir, så kul att du gillar det.

  Sarah, det finns ganska många vita just nu, de har fått lite av en come-back.

  Daniella, vad kul, jag var faktiskt på väg att gå och ringa på, jag bor ju i närheten. Men tänkte att det kanske hade blivit lite väl påträngande. Fick tipset av en kompis till dig som skriver bloggen Nakirlu. Vilket fantastiskt vackert hus! Inlägget blev ett av mina favoriter 2009. Ha det toppen, lycka till med ditt nya hus och skicka jättegärna bilder. Det lät spännande med den där inbyggnaden av tvn. Jag är en fan forever!

  Tinaminastina, kul att du gillar idén, jag tycker också den är smart.

  Åse, nej visst känns det som att den tar för stor plats ibland.

  Svara
 5. Iris
  Iris says:

  Väldigt fyndigt. Jag tycker om vardagsrum som inte har tv eftersom de ser mer lugna och sociala ut, samtidigt hade jag inte velat ha det själv.. jag älskar min tv.. 🙂

  krma /iris

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.