Solig och skön söndag i trädgården

Idag har det varit en fantastiskt härligt solig dag här i skåne och jag har varit ute i trädgården och riktigt njutit. Låg till och med i solstolen och latade mig en stund. Det har börjat bli lite höstlöv men det är ändå mestadels grönt fortfarande. Med risk för att bli lite tjatig kommer här lite bilder från min trädgård, känns som att jag alltid visar ungefär samma. Men har för mig att det var någon tidigare som efterfrågade fler bilder från min ’träskgång’ längs med huset. På andra långsidan har jag en slingrande gräsmattegång och massor av japanska gräs som både blommar med små vippor och växer över allting just nu. Rena djungeln som sagt.

Today was a lovely day in south of Sweden. It was sunny and really beautiful, I could hardly notice that the autumn is soon to come. These images are from my garden, everything has really been growing this summer.

Foto Purple Area
5 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.