Spring flowers in my kitchen

Kul att det var så många som engagerade sig och kommenterade när jag tidigare berättade om min pulverdiet. Tydligen många som har erfarenheter av det här. Nu har jag sörplat i mig det här eländet i två veckor och gått ner tre kilo. Egentligen lite mindre än jag hade hoppats på men skam den som ger sig, nu ger jag mig på en vecka till och då blir det väl förhoppningsvis något ytterligare kilo. Det känns inte speciellt jobbigt längre utan rätt ok och energin och orken kom tillbaka efter några dagar. Just nu hägrar alla ursnygga vårkläder i butikerna, några kilo till sen ska det shoppas. Gäller att hålla humöret uppe. Idag har några små vårblommor från trädgården har fått följa med in i köket.

Took in some very small but cute flowers from the garden to get a little bit spring in the kitchen as well.

Foto Purple Area
12 Kommentarer
 1. maria westerlund
  maria westerlund says:

  Så underbart med lite vårgrönt. De första är bäst, allra bäst! Skrev om samma sak idag men på ett annat sätt. Än så är det långt kvar till våren här på Åland. Lycka till med din nästa vecka 🙂 Heja!

  Svara
 2. NataljaOblonskaja
  NataljaOblonskaja says:

  Beundrar dig som har karaktär att klara av den där pulverdieten.
  Ska på semester om två veckor!! men har ännu inte tagit tag i det faktum att jag snart måste ta av mig det här lagret av "skyddande" kläder, dessutom har vi flera födelsedagar att klara av innan dess. "Den dagen den sorgen", liksom….
  Underbara vårblommor, från egna tomten dessutom…lycka..
  Ha en underbar helg!
  Camilla

  Svara
 3. Anna
  Anna says:

  Vårt land är verkligen avlångt… Här ligger snön kvar, så det är inte många vårblommor som har någon chans än. Men den som väntar på något gott… Fortsatt lycka till med pulverdieten! Kram Anna

  Svara
 4. emmixad
  emmixad says:

  Först ska jag säga HEJ, jag har läst din blogg i flera år utan att minnas att jag någon gång har kommenterat -dåligt av mig! Skönaste bilden som verkligen ger hopp om vår :0)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.