Uteliv hemma hos mig

Jag har fått en del uppmaningar om att sätta in fler bilder på hur jag själv bor. Så här kommer lite bilder från min terrass och växthus, utelivet som det ser ut just nu. Med siktet ställt på slappa dagar.

This is how outdoor life looks at my house in the middle of the Swedish summer.20 Kommentarer
 1. Teresa
  Teresa says:

  Helt underbara bilder! Jag som trodde jag hade gröna fingrar, men det är ingenting i jämförelse med hur fint du har det.

  Svara
 2. ANNAANNA
  ANNAANNA says:

  Fint. Jag slänger alltid ut alla mina fetbladingar och de flesta andra krukväxter på balkongen på sommaren, jag antar att det är så du gjort också. Det är så skoj för de växer så himla mycket över en säsong ute.

  Förresten… Känner du för att vara med i en snabb liten tävling?
  Klicka över till min blogg och var med.
  http://wonderings.blogg.se/2008/july/veckans-tavling.html
  Dina bloggläsare är även de hjärtligt välkomna.

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Hannele, ja det är verkligen en dansbana och vi brukar faktiskt skämta om att vi borde ta en kurs i tango eller nåt.
  Annanna, nja inte riktigt, i stora krukor har jag antingen perenner som står ute hela året eller afrikanska liljor som åker in i växthuset på vintern. I de små krukorna på ’trappan’ finns örter som vi sått under våren i växthuset.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.